Tavaszi megújulás

⦿  Új és régi masszőreink

⦿  Masszőrök kiválasztása, tanítása és szakmai támogatása

⦿  Art of Moving & Massage – új árlista


⦿  Májustól új taggal bővül a stúdió csapata. Mónika évek óta foglalkozott már masszázzsal, mikor egy vendégem ajánlására felkeresett, hogy tanulni szeretne tőlem. Az év eleje óta több masszázsomat is elsajátította.

Látva empátiáját és elhivatottságát, felajánlottam neki, hogy csatlakozzon hozzánk, mert úgy érzem, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni hárman.

.

⦿  Mercédesz az egészségközpont ötletének megszületése óta, több, mint 15 éve segíti munkámat. Az arculat megfogalmazásában és megalkotásában is fontos szerepe van. A kezdetek óta részt vesz mozgás óráimon és masszázs tanfolyamaimon.

Magabiztos jelleme erőt sugároz, mély figyelemmel, elmélyülten, teljesen a vendégre hangolódva dolgozik.


⦿  Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy pár szót ejtsek az elképzeléseimről, ami alapján kiválasztom, tanítom és szakmailag támogatom munkatársaimat.

Sok jobban és kevésbé jól sikerült választás után úgy érzem, hogy elindult egy folyamat a stúdióban, amelynek eredményeképpen mostanra olyan munkatársaim vannak, akiket teljes nyugalommal tudok ajánlani vendégeimnek jellemük és hozzáállásuk miatt. Számomra fontos, hogy olyan emberekkel dolgozzak együtt, akik saját fejlődésüket és egészségüket teszik életük középpontjába, ugyanakkor jól tudunk együttműködni a közös célért, vendégeink szolgálatában.

Tanítványaim rendszeres elméleti és gyakorlati képzéseimen tanulják meg speciális masszázstechnikáimat, valamint kapnak masszázsergonómiai oktatást is, melyet a jóga és a csi-kung mozgás- és energiagyakorlatait felhasználva állítottam össze.


⦿  Kolléganőimhez a megszokott árakon tudtok masszázsra jönni. Az árlistát itt láthatjátok:

⦿  Az én szolgáltatásaim árai április 26-tól megváltoznak, ez az új Art of Moving & Massage árlista: