Spirális Metódus

Sütő Judit így ír lélekoldó technikájáról:

Az eredeti módszerrel akkor kerültem kapcsolatba, amikor azonnali segítségre volt szükségem egyik gyermekemmel kapcsolatban. Semmit nem tudtam róla, csak reménykedtem, hogy megoldást hoz. Akkor bizonyított, ezért úgy döntöttem, hogy megtanulom, hogy hasonló esetben legyen egy eszköz a kezemben. Ez az eszköz az inga volt, amit táblázatokkal használtam. Teltek-múltak az évek, a rendszer és a módszer változott, letisztult, és továbbra is fantasztikusan működik. A neve Spirális Metódus – Ingás Sorstisztítás.

A legtöbben könnyedén kapcsolódnak ezzel a technikával. Van egy kérdésed, egy élethelyzet, bármi, amire szeretnél ránézni, szeretnéd látni, hogy milyen energiák, programok, nézőpontok tartják fenn ezt a bizonyos helyzetet. Az inga segítségével rá tudunk nézni arra, hogy korábban mikor, kivel, milyen témában működtek ugyanazok az energiák és ez hogyan befolyásolja a mostani életedet. A felsőbb énhez kapcsolódunk, hogy segítségünkre legyen a negatív, romboló energiák pozitívvá, táplálóvá alakításában.

A módszer megmutatja, hogy milyen akadályozó tényezők okozzák problémáinkat és nehézségeinket. Feltárjuk ezeket, majd a megoldást is megtaláljuk és változtathatunk rajtuk. Megértjük, hogy mi miért történt vagy történik, és felsőbb énünkkel együttműködve, a régi minták, programok helyére újak, minket támogatók töltődnek.

Lehet, hogy egyszerre könnyebbek lesznek a mindennapok, kisimulhatnak kapcsolatok, másképpen nézhetünk rá egy-egy helyzetre, észrevehetjük a lehetőségeket, megengedhetjük magunknak, hogy boldogabbak legyünk, örömteli pillanatokat élünk meg, hogy könnyedebb legyen a létezés. Ez is, mint a többi módszer, egy a lehetőségek közül, amiket választhatunk.

Az út más, a cél ugyanaz. Önmagunkkal, önmagunkként egységben élni.

Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésed, további információért hívj a +36 (70) 6330221 számon.