Klebelsberg Veronika

⦿ Természetgyógyász, mozgás- és masszázsterapeuta, dúla (szülés melletti segítő)
⦿ Balance masszázsok, a TestTérKép jóga és az Art of Moving & Massage rendszer megalkotója.

.
Hiszem, hogy testünk, lelkünk, szellemünk harmónikusan együtt működő rendszert alkot, amit ha életünk középpontjába helyezünk, akkor minden nap, minden szinten érezni fogjuk a fejlődést. Testünk egészsége kihat lelki állapotunkra, illetve annak megélésére, kedélyállapotunkra és ezen keresztül társas kapcsolatainkra is. Ugyanakkor lelki folyamataink is megmutatkoznak fizikai testünkön, folyamatosan és következetesen formálva azt.

Életemben mindig is központi szerepet játszott a mozgás és gyermekeim megszületése óta különösen fontos számomra, hogy egyre egészségesebb legyen az életem, a táplálékom és a környezetem, ezáltal nekik is megfelelő környezetet teremtsek, illetve olyan példát mutassak, amihez bármikor visszatérhetnek életük során.

Mindig változásban vagyok, mindig tudásom és tapasztalataim tanulsága alapján kísérletezek, hogy megtaláljam, mi az, amitől egyre jobb nekem. Klienseimet is erre bíztatom, tanítom; élesítsék belső látásukat és hallgassanak arra a belső hangra, amely mindig megmutatja, hogy mire van testüknek, lelküknek a legnagyobb szüksége, a mozgás, a táplálkozás, az emberi kapcsolatok, vagy az élet bármely területén.

Közel 15 éve foglalkozom mozgással, masszázzsal, táplálkozással és úgy általában az egészséges életmóddal, folyamatosan képezve és figyelve önmagamat, de valójában mindig is emberekkel, a hozzám fordulók testi, lelki és szellemi fejlődésével foglalkoztam, bár egészen különböző területeken. Tudásomat részben tapasztalati úton, részben önmagam folyamatos képzésével szerzem. Saját tapasztalataim tanították meg nekem, hogy lehet könnyedén, szenvedés nélkül élni.

Az ide vezető út egy döntéssel kezdődik és persze rengeteg belső munkával folytatódik. A belső munkához — hogy magamra találjak — a keleti (mozgás)rendszerek voltak segítségemre: a jóga, a csi-kung, a tajcsi. Ezekből a tradicionális mozgás és masszázs rendszerekből alkottam meg az Art of Moving & Massage-t.

 

Art of Moving & Massage

Ha a könnyed mozgás öröm számodra — vagy szeretnéd, hogy az legyen — és egy életen át meg is szeretnéd őrizni, használd a masszázs és mozgás együttes erejét. Várom mindazokat, akik változni, változtatni, fejlődni szeretnének. A masszázzsal be tudjuk indítani a változást, de fenntartani te magad tudod, a gyakorlással. Ezt tanítom meg mozgás- és energetikai gyakorlataim segítségével, melyek a jóga, a csikung és a tajcsi tradicionális rendszereire építve alakulnak a kezeim között.

Amikor először jössz el hozzám, elmondod, hogy miben szeretnél változást elérni. Első alkalommal általában egy masszázst ajánlok, mert így tudom legjobban felmérni, hogy milyen állapotban vagy és mik a lehetőségek. A masszázs után megbeszéljük, hogy milyen ritmusban fogunk haladni. Masszázsaim a relaxálótól a nyújtó és átmozgató masszázsokon keresztül fokozatosan vezetnek át a mozgásba.

Szeretettel várlak, ha célod:

⦿  a fájdalom csökkentése, okának megszüntetése,
⦿  testsúly-, vagy testképproblémák feloldása,
⦿  sportolóként tennéd hatékonyabbá és testkímélőbbé az edzéseidet.

Személyesen tanítom meg helyesen elvégezni a személyre szabottan felépített gyakorlatsorokat, amiket otthon fogsz gyakorolni. Az otthoni gyakorlást videókkal segítem.

Hamarosan indulnak csoportos mozgás óráim! Ha elsőként szeretnél értesülni a részletekről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Közös munkánk eredményeképp mozgáskultúrád átalakul: beindul a mozgás és átalakulnak hétköznapi mozgásformáid.