Essential Moving & Massage

Ha a könnyed mozgás öröm számodra — vagy szeretnéd, ha az lenne — és egy életen át meg is szeretnéd őrizni, használd a masszázs és mozgás együttes erejét. Várom mindazokat, akik változni, változtatni, fejlődni szeretnének. 

 

A masszázzsal be tudjuk indítani a változást, de fenntartani te magad tudod. Ezt tanítom meg mozgás- és energetikai gyakorlataim segítségével, melyek a jóga, a csikung és a tajcsi tradicionális rendszereire építve és adottságaidat figyelembe véve alakulnak a kezeim között.

Amikor először jössz el hozzám, elmondod a problémádat és hogy miben szeretnél változást elérni. Erre az első alkalomra általában ajánlok egy masszázst, mert a masszázs során tudom felmérni, hogy milyen állapotban, mik a lehetőségeink. Megbeszéljük, hogy milyen ritmusban fogunk haladni. Masszázsaim a relaxálótól a nyújtó és átmozgató masszázsokon keresztül fokozatosan vezetnek át a mozgásba.

Szeretettel várlak, ha célod:

⊕ a fájdalom csökkentése, okának megszüntetése,
⊕ testsúly- vagy testképproblémák,
⊕ sportolóként tennéd hatékonyabbá és testkímélőbbé az edzéseidet.

Személyesen tanítom meg helyesen elvégezni a személyre szabottan felépített gyakorlatsorokat, amiket otthon fogsz begyakorolni. Az otthoni gyakorlást videókkal segítem.

Közös munkánk eredményeképp mozgáskultúrád átalakul: beindul a mozgás és átalakulnak hétköznapi mozgásformáid.

 

 

További hasznos információk

Áraink
Időpont foglalás
Elérhetőségeink