Tanfolyamok

Balance Relax masszázstanfolyam

A Balance Relax masszázs távolkeleti masszázsok és a svéd masszázs ötvözete. Gyengéden, mégis hatékonyan oldja fel az izomfeszüléseket a testben, megnyugtat és oldja a stresszt. Hatására csökken a hát és gerincfájdalom, a végtagok fájdalma, merevsége és regenerálódnak a fáradt izmok.

Balance Grounding masszázstanfolyam

Ebben a három napban megtanulsz legalább 3 órányi ellazító, átmozgató és nyújtó masszázstechnikát, amivel biztonságos és hatékony masszázst adhatsz társadnak, vagy a körülötted élőknek.

Lympho-Balance masszázstanfolyam

Ez a nyirokkeringést serkentő masszázs fájdalommentesen, de hatékonyan szabadítja meg a testet a méreganyagoktól és a lehető legtermészetesebb módon erősíti az immunrendszert. A speciális masszázs simító fogásaival segítjük a nyirokfolyadék áramlását, ezáltal megkönnyebbül a test, távozhatnak a méreganyagok, fokozódik az immunvédelem.

Balance masszázstanfolyam – hamarosan!

Ezzel a nyugodt tempóban végzett masszázzsal fájdalommentesen, de eredményesen  lazítjuk a mélyizomzatot, segítségével a vendég átlépi addigi megszokott mozgástartományát, így mozgása könnyebbé, fájdalommentesebbé válik.

Mángorló masszázstanfolyam – hamarosan!

A Mángorló masszázs mélyen megdolgozza a bőrt és a mélyebb szöveteket. Intenzíven oldja a lerakódásokat, különösen a kritikus területeken. Hatékony alakformáló és bőrminőség javító.

Kismama masszázstanfolyam – hamarosan!

Tudásommal és tapasztalatommal támogatom az édesanyákat illetve a párokat a várandósság során: masszázzsal, mozgás- és energiagyakorlatokkal és illóolajokkal.

Babamasszázs tanfolyam – hamarosan!

Az érintés kapcsolódás. Vele kezdődik az élet, minden… Különösen a kisbabád számára. A bőre az első érzékszerve, a megismerés forrása. Mégis, a legfontosabb megértenünk, átéreznünk, hogy az újszülöttek hogyan élik meg a születés körüli változásokat és mélységes szükségletüket az érintés iránt.

Szüléslezáró szertartás képzés – hamarosan!

Nagyon erős támogatás és megtartó erő szülés után, utat mutat az erő visszaszerzéséhez lelkileg és testileg, egyfajta visszatérés önmagunkhoz és generációs szinten gyógyíthatjuk általa (szülési) traumáinkat. Tanulunk önmagunkról, az intuícióról, az energiáról, a testünkről és még sok-sok mindenről..

Szervezéssel, tanfolyamok indulásával kapcsolatos kérdéseidet az info@klebelsbergveronika.com email címre várjuk.

.

Ami minden tanfolyamomban közös

Minden tanfolyamot személyesen tart Veronika az EnergiaKözpontban, az oktogonnál. A tanfolyamokon lehetőséged lesz megfigyelni és kipróbálni a fogásokat, mozdulatokat és azonnali visszajelzést is kapsz. A tanfolyam elvégzése után küldünk video felvételeket a teljes masszázsokról is (korábban készültek, kifejezetten erre a célra).

⦿ Az energia

Tanfolyamaimon megtanítom azokat a technikákat, amik lehetővé teszik, hogy biztonságosan és hatékonyan masszírozz, segítségükkel a masszázs téged is feltölt energiával. A masszázs és a mozgás- és energiagyakorlatok által új oldaláról ismered meg tested működését.

⦿ Az érintés

Az érintés a kapcsolatteremtés egyik alapvető formája, bőrünkön keresztül millió idegszálunkkal érzékelünk, mégsem vagyunk tisztában a fontosságával, az általános jól-létünkre gyakorolt hatásával. Családtagjaink és barátaink masszírozása új dimenziókat nyithat meg a kapcsolatainkban.

⦿ A figyelem

A masszázs különleges módja az odafigyelésnek. De azon túl, hogy a masszőr arra irányítja a fókuszt, akit masszíroz, közben tudatos saját magával, testtartásával és az energia áramlásával kapcsolatban is. A tanfolyam végére ezt is érteni fogod.

.

Miért tőlem tanulj?

Hiszem, hogy testünk, lelkünk, szellemünk harmónikusan együtt működő rendszert alkot. Testünk egészsége kihat lelki állapotunkra,  annak megélésére, kedélyállapotunkra és ezen keresztül társas kapcsolatainkra is. Ugyanakkor lelki folyamataink is megmutatkoznak fizikai testünkön, folyamatosan és következetesen formálva azt.

Közel 15 éve foglalkozom mozgással, masszázzsal, táplálkozással és általában az egészséges életmóddal, folyamatosan figyelve és képezve  önmagamat (természetgyógyász, mozgás- és masszázsterapeuta és jóga oktató vagyok). Mindig is emberekkel, a hozzám fordulók testi, lelki és szellemi fejlődésével foglalkoztam, egészen különböző területeken. Saját tapasztalataim tanították meg nekem, hogy lehet könnyedén, szenvedés nélkül élni.

Az ide vezető út egy döntéssel kezdődik és persze rengeteg belső munkával folytatódik. A belső munkához a tradicionális keleti masszázs- és mozgásrendszerek voltak segítségemre, ezekből alkottam meg a Balance rendszer egymásra épülő masszázsait és az Art of Moving & Massage-t.