Jóga

 

TestTérKép jóga

 

Mozgásszervi problémáink és fájdalmaink nagy részét testtudatosságunk hiánya okozza. Amint megtanulunk figyelni testünk finom jelzéseire, lerakjuk helytelen mozgásmintáinkat, átalakítjuk hétköznapi mozgásformáinkat, hatalmas változás megy végbe testünkben és lelkünkben.

Fontos, hogy megtanuljuk gyakorlatainkat nem mechanikusan, hanem a legnagyobb figyelemmel végezni, hiszen maga a figyelem az, ami feloldja azokat a helytelen testi és lelki mintákat, amiknek jelenléte a fájdalomhoz és a lelki problémákhoz vezet. Óráimon a jóga és más keleti mozgásrendszerek segítségével ismerjük meg saját magunk térképét egy könnyedebb és boldogabb élethez.

..

Csoportos jóga

 

Csak kényelmes ruhát kell magaddal hoznod, minden egyéb a rendelkezésedre áll.

Helyszín: EnergiaKözpont VI. ker. Teréz krt. 32. félemelet (kapucsengő: 48)

Bejelentkezés szükséges!

 

 

 

Egyéni jóga

 

Az első alkalom során felmérem a vendég állapotát és ez alapján állítom össze neki a gyakorlatokat, gyakorlatsorokat. Az órákon megtanuljuk helyesen végezni a gyakorlatokat, amiket otthon, egyedül is végezhetsz.

Előnye a csoportos jógaórával szemben, hogy tematikája maximálisan személyre szabott, így eredményessége is sokszoros. Akkor is érdemes az egyéni jógaórát választanod, ha olyan fájdalmad vagy mozgásszervi problémád van, ami miatt biztonságosabb az egyéni óra.

Ha egyéni jógaórára szeretnél online bejelentkezni, az Art of Moving & Massage szolgáltatást válaszd ki, utána látod majd az elérhető időpontokat.

Egyéni óráimon jógamatrac a rendelkezésedre áll, csak kényelmes öltözéket kell magaddal hoznod.
...

Kapcsolódó oldalak

⦿ Áraink
⦿ Időpont foglalás
⦿ Elérhetőségeink