Balance Grounding tanfolyam

A Balance Grounding masszázs a mozgás, a masszázs, és kapcsolódás művészete.

Ahogy megérkezel magadhoz, ahogy kapcsolódsz az univerzális energiához, ahogy megismered saját határaidat, úgy tudsz egyre figyelmesebben és egyre bátrabban kapcsolódni a másikhoz.

Ezt tanuljuk három napon keresztül mozgás és energiagyakorlatokkal, páros gyakorlatokkal és sok-sok masszázsgyakorlással.

Ebben a három napban megtanulsz legalább 3 órányi ellazító, átmozgató és nyújtó masszázstechnikát, amivel biztonságos és hatékony masszázst adhatsz társadnak, vagy a körülötted élőknek.

Gyakorló masszőrként új szemléletet és technikákat kapsz, hogy meglévő rutinodat még hatékonyabban használd.
.

Miről szól ez a tanfolyam?

⦿ A masszázsról

A teljes ellazulást lassú, az energiavonalak mentén végighaladó nyomásokkal és lassú mozgatásokkal érjük el. Bár a Balance Grounding  intenzíven megdolgozza, megnyújtja a testet, fájdalomtól nem kell tartani, hiszen mindenkit csak a saját korlátai átlépésében segítünk a megfelelő figyelemmel.

⦿ Az energiáról

A tanfolyamon megtanítom azokat a technikákat, amik lehetővé teszik, hogy biztonságosan és hatékonyan masszírozz, segítségükkel a masszázs téged is feltölt energiával. A masszázs és a mozgás- és energiagyakorlatok által új oldaláról ismered meg tested működését.

⦿ A figyelemről

A masszázs különleges módja az odafigyelésnek. De azon túl, hogy a masszőr arra irányítja a fókuszt, akit masszíroz, közben tudatos saját magával, testtartásával és az energia áramlásával kapcsolatban is. A tanfolyam végére ezt is érteni fogod.
.

Miért ezt a fajta masszázst csinálom a legszívesebben?

  • mert a mozgás és a masszázs egybefonódik benne, egyfajta passzív mozgás;
  • mert amellett, hogy egy mélyen relaxáló masszázs, hatékony nyújtó és kimozgató fogásokat is tudok alkalmazni, mivel a vendég ruhában van.
    .

Miért is ez a kedvenc masszázstanfolyamom, amit tartok?

  • mert itt van a legnagyobb hangsúly a mozgáson. A tanfolyam teljes idejének legalább a felében egyéni és páros mozgásgyakorlatokkal dolgozunk, ami által egyre jobban megismerjük testünket és határainkat;
  • mert a Balance Grounding masszázson keresztül tudom leghatékonyabban átadni azt a szemléletet, amit a fiatalság és egészség forrásának hívok, ami az én életemet is megváltoztatta, és változtatja folyamatosan.