Lympho-Balance tanfolyam

A Lympho-Balance masszázs egy mély fizikai és lelki folyamat, az egészség fenntartásának egyik alappillére. Kihatással van a külsőre, a bőrminőségre, a testsúlyra és ezen keresztül egész életünk minőségére. Megtanulhatod a fájdalommentes, mégis intenzív keringést serkentő, méregtelenítő nyirokdrenázs, a Lympho-Balance masszázs fogásait.

Miért fontos ez a masszázs?

A nyirokrendszernek nincs saját keringése, nincs motorja, mint a vérkeringésnek a szív. Ideális esetben áramlásra készteti az aktív életmód, azaz sok-sok mozgás egész nap, minden nap. És áramlásra készteti a Lympho-Balance masszázs is.

A mozgásszegény életmód, az ülő munka, a túlsúly és a helytelen táplálkozás mind fokozzák a nyirokpangást. Ezekre a problémákra nyújt megoldást a kúraszerűen is alkalmazható Lympho-Balance masszázs.

Tökéletes kiegészítője a fogyókúráknak és a tisztítókúráknak, és minden évszakváltáskor segíti az alkalmazkodást a változásokhoz.

A tanfolyam elvégzése semmilyen előképzettséget nem igényel.
.

Miről szól ez a tanfolyam?

⦿ A masszázsról

A Lympho-Balance masszázs egy gyengéd, kézzel végzett nyirokdrenázs, ami kellemesen ellazít és mélyen relaxál. Ebben az ellazult állapotban tudja kifejteni hatását, beindítani a nyirokrendszer működését.

⦿ Az energiáról

A tanfolyamon megtanítom azokat a technikákat, amik lehetővé teszik, hogy a masszázs feltöltsön energiával, és minden masszázzsal egyre engergikusabbá és egészségesebbé válj. A masszázstanulás és a mozgás- és energiagyakorlatok által új oldaláról ismerheted meg tested működését. Megtanulhatsz a végtelen univerzális energiára csatlakozva, nem pedig a saját energiádból adva dolgozni.

⦿ A figyelemről

A masszázs különleges módja az odafigyelésnek, de azon túl, hogy a masszőr arra irányítja a fókuszt, akit masszíroz, közben tudatos saját magával, testtartásával és az energia áramlásával kapcsolatban is. Az a cél, hogy a masszázs téged is építsen, ne leépítsen.

⦿ Önmagunk megismeréséről

Testtérképet kapsz a nyirokrendszerről, ami kezelési útmutatóként segítséget nyújt a masszázshoz. A masszázs, az önmasszázs és a mozgásgyakorlatok nyirokrendszered működésének mélyebb megismerését teszik lehetővé.
.

Miért tőlem tanulj?

Hiszem, hogy testünk, lelkünk, szellemünk harmónikusan együtt működő rendszert alkot. Testünk egészsége kihat lelkiállapotunkra, annak megélésére és ezen keresztül társas kapcsolatainkra is. Ugyanakkor lelki folyamataink is megmutatkoznak fizikai testünkön, folyamatosan és következetesen formálva azt.

Közel 15 éve foglalkozom mozgással, masszázzsal, táplálkozással és általában az egészséges életmóddal, folyamatosan figyelve és képezve önmagamat (természetgyógyász, mozgás- és masszázsterapeuta és jóga oktató vagyok). Mindig is emberekkel, a hozzám fordulók testi, lelki és szellemi fejlődésével foglalkoztam, egészen különböző területeken. Saját tapasztalataim tanították meg nekem, hogy lehet egyre könnyedébben, egyre engergikusabban élni.

Az ide vezető út egy döntéssel kezdődik és persze rengeteg belső munkával folytatódik. Belső munkámhoz hozzájárultak a tradicionális keleti masszázs- és mozgásrendszerek, és ezekből alkottam meg a Balance rendszer egymásra épülő masszázsait és az Art of Moving & Massage-t, melyben mozgás és masszázs összefonódik.
.

Neked ajánlom a Lympho-Balance masszázstanfolyamot

  • ha gyakorló, hivatásos masszőr vagy, és szeretnéd elsajátítani a masszázs fogásait;
  • ha masszőr szeretnél lenni, és rálépnél a masszázstanulás végtelen útjára;
  • ha lelkes amatőrként szeretnél tenni családtagjaid egészségéért.
    .

A két napos tanfolyam során elsajátíthatod

  • a Lympho-Balance masszázs fogásait;
  • mozgás- és energia gyakrolatokat masszázs előtti bemelegítéshez, ráhangolódáshoz, illetve masszázs közben alkalmazható testtartáshoz;
  • hogyan kapcsolódhatsz az univerzális energiához.

Ha szeretnél értesítést kapni a következő Balance Relax tanfolyam időpontjáról, töltsd ki a jelentkezési lapot.