Art of Moving & Massage

Ha a könnyed mozgás öröm számodra — vagy szeretnéd, hogy az legyen — és egy életen át meg is szeretnéd őrizni, használd a masszázs és mozgás együttes erejét. Várom mindazokat, akik változni, változtatni, fejlődni szeretnének. A masszázzsal be tudjuk indítani a változást, de fenntartani te magad tudod, a gyakorlással. Ezt tanítom meg mozgás- és energetikai gyakorlataim segítségével, melyek a jóga, a csikung és a tajcsi tradicionális rendszereire építve alakulnak a kezeim között.

Amikor először jössz el hozzám, elmondod, hogy miben szeretnél változást elérni. Első alkalommal általában egy masszázst ajánlok, mert így tudom legjobban felmérni, hogy milyen állapotban vagy és mik a lehetőségek. A masszázs után megbeszéljük, hogy milyen ritmusban fogunk haladni. Masszázsaim a relaxálótól a nyújtó és átmozgató masszázsokon keresztül fokozatosan vezetnek át a mozgásba.

Szeretettel várlak, ha célod:

⦿  a fájdalom csökkentése, okának megszüntetése,
⦿  testsúly- vagy testképproblémák,
⦿  sportolóként tennéd hatékonyabbá és testkímélőbbé az edzéseidet.

Személyesen tanítom meg helyesen elvégezni a személyre szabottan felépített gyakorlatsorokat, amiket otthon fogsz gyakorolni. Az otthoni gyakorlást videókkal segítem.

Hamarosan indulnak csoportos mozgás óráim! Ha elsőként szeretnél értesülni a részletekről, iratkozz fel hírlevelünkre!

Közös munkánk eredményeképp mozgáskultúrád átalakul: beindul a mozgás és átalakulnak hétköznapi mozgásformáid.