Kismama masszázs

Kismamaként, anyaként mindig másokra hangolódunk, alkalmazkodunk, sokszor családunk igényeit saját igényeink elé helyezzük. Ez lehet túlzott vagy lehet szükséges, egy azonban biztos: mindannyiunknak különösen jól esik ebben az időszakban, ha mindezt a figyelmet mi kapjuk meg.

.

Szüléslezáró Masszázs Szertartás

A Szüléslezáró Masszázs Szertartás nagyon erős támogatás és megtartó erő szülés után az édesanyának. Ha a kismama otthonában végzem, a szertartás energetikai fürdővel kezdődik, ami egy gyógynövényes, illóolajos lemosás, tisztítás. A stúdióban ez egy gyöngéd illóolajos masszázs formájában történik meg. A gyógynövények és illóolajok segítenek megtalálni az utat az erő visszaszerzéséhez lelkileg és testileg, a visszatérést önmagunkhoz.

Ezután következik egy finom masszázs, mely által az eltávolodott lélekrészeket hívom be. Ezzel generációs szinten gyógyíthatjuk (szülési és születési) traumáinkat. A masszázs végén a medencének és a méhnek mutatok irányt a regenerálódáshoz, szintén finom mozdulatokkal, ringatással. Így történik meg a fizikai, lelki és energetikai lezárás. A szertartást optimálisan a gyermekágy vége felé végzem, de bármikor ideje lehet, életünk során akár többször is.

.

Ha a Szüléslezárással kapcsolatban van kérdésed, a (70) 602 1881 telefonszámon, vagy az info@klebelsbergveronika.com email címen tudod velem felvenni a kapcsolatot, személyes jellegű témákban pedig a klebelsbergveronika@gmail.com e-mail címre küldhetsz nekem üzenetet.

..

Kismama Balance Relax masszázs
kismama balance relax

Finoman áramló, az édesanya és a gyermek folyamatait, és kapcsolódását támogató masszázs.

⦿  Megkönnyíti a várandósság időszakát: oldja az izomfeszülést, a kényelmetlenségeket,
⦿  enyhíti a hát- és derékfájást,
⦿  könnyíti az anyagcserét,
⦿  segíti a szülésre hangolódást.

Hogyan történik a masszázs?

⦿  Oldalt fekve, kismama-párnával megtámasztva,
⦿  félhomályban, halk zenével.

.

.

Kismama Balance masszázs
kismama balance

Intenzívebb masszázs a sportos kismamáknak, akiknek jól esik testük átmozgatása a várandósság időszakában is. Óvatos nyújtásokkal könnyíti a nehéz láb érzését, enyhíti, vagy akár meg is szünteti a vizesedést, oldja a derékfájdalmat és csökkenti a hátfájást.

Kismamáknál nagyon óvatosan kell kezelni a derékfájást, hiszen deréktájon csak óvatos mozdulatokkal masszírozhatunk. Sokszor a Kismama Balance masszázs gyengéd deréktáji masszázsa is segít, de ha többre van szükség, a Balance Grounding masszázs kimozgató, nyújtó fogásai kiegészíthetik az olajos masszázst.

.

Kismama Balance Grounding masszázs
kismama balance grounding

A ruhában végzett masszázs lehetőséget ad az óvatos kimozgatásra és nyújtásokra, a deréktáji csigolyák tehermentesítésére, ezáltal oldva az esetleges derékfájást.

Masszázsom mélyen relaxáló, mégis segít megőrizni a kismamák rugalmasságát a várandósság ideje alatt is,  felkészíti a szülésre, oldja a lelki blokkokat, segíti az anyagcserét. A rendszeres masszázs csökkenti az ödéma kialakulásának lehetőségét is, ami a várandósság alatt a lelassult anyagcsere következménye lehet.

A Kismama Balance Grounding masszázs a kismama folyamatosan változó testi és lelki folyamataihoz alkalmazkodó speciális masszázs, melyet mély ráhangolódással, és figyelemmel végzek.

A masszázst tatamin (masszázs-matracon) végzem, csendben, halk zenével. A kismama kényelmes ruhában van, teste párnákkal megtámasztva. Lehetősége van a teljes ellazulásra.

.

Kapcsolódó oldalak

⦿  Árak
⦿  Időpont foglalás
⦿  Elérhetőségeink