Arcmasszázs

Az ősz beállta és a közelgő tél figyelmünket egyre inkább az arcunkra tereli. Minél jobb arcunk vérkeringése és minél kevesebb méreganyag raktározódik el, annál könnyebben áll ellen az időjárás viszontagságainak. Szépítő és fiatalító arcmasszázsaink nem csak a bőrödet teszik üdévé és fiatallá, de az egész testedre, sőt egész lényedre hatással vannak. Arcmasszázsainkhoz tiszta, természetes növényi olajokat: jojoba- és argánolajat, valamint igény szerint további terápiás minőségű illóolajokat használunk.

.

Hogy lehet az, hogy az arcmasszázstól  fiatalabb és rugalmasabb lesz az arcbőrünk?

Legfontosabb az érintés: arcunkon rengeteg idegvégződés van, így sokszoros mennyiségben tudja felvenni  a megnyugtató érintés stresszoldó erejét.

Arcunkban nagyon sok méreganyag raktározódhat el, ezért a méregtelenítésre és a nyirokkeringés serkentésére nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ahogy távoznak a méreganyagok, rugalmasabbá, fiatalabbá válik a bőr.
.

Hogy lehetséges mindez egy ilyen kis terület masszírozásával, mint az arc?

Tudjuk, hogy ugyanúgy, ahogy a talpunkon, fülünkön, vagy tenyerünkön, arcunkon is le van képezve az egész testünk. Tehát az arcmasszázs valójában az egész testre hat. Mindemellett stresszoldó pontok sokasága található az arcon és a fejen.
.

Készítsd fel a télre az arcodat szépítő, fiatalító arcmasszázzsal!

.

Arcmasszázsaink

.
arcmasszázs⦿ Balance relax szépítő és fiatalító arc- és dekoltázsmasszázs

Ez a kellemesen relaxáló masszázs frissé és üdévé teszi az arcot, felfrissíti az elmét.
.

⦿ Lympho-balance méregtelenítő és fiatalító arc- és dekoltázsmasszázs
Mélyen relaxáló, nyirokkeringést serkentő masszázs, melyet az arcon és a dekoltázson végzünk.
.

⦿ Madero arcmasszázs
Méregtelenítő és nyirokkeringést fokozó masszázs, melyet tölgyfából készült görgős eszközökkel végzünk. Annak, aki szereti, ha kap hideget is, meleget is.
.

⦿ Balance arc-, nyak- és fejmasszázs
Intenzívebb, inkább a mélyebb szövetekre ható masszázs, a nyak átmozgatásával, és nyújtásával
.

Szép és üde arcbőrt és kellemes relaxációt mindenkinek!