Elég rugalmas vagy a változásokhoz?

Bírja a tested a hőséget? Bírja a lelked azt az intenzív elengedési folyamatot, amiben most mindannyian vagyunk? Egy átalakulásban, ahol a teve átbújik a tű fokán, ahol valójában mi bújunk át önmagunkon. Így tud napról napra megszületni új lényünk, új életünk, egy egyre könnyedebb, egyre boldogabb élet.

Elkényelmesedtünk, mert mindenre van megoldás: csak egy gombot kell megnyomni vagy egy tablettát bekapni. Egy ideig, amíg nem halmozódnak fel annyira a mellékhatások, a nem várt eredmények, vagy nem halmozzuk fel környezetünkben önmagunk megmentésének melléktermékeit, hogy már nincs visszaút. Pedig minden megoldás itt van bennünk, a kezünkben, és a természet is kínál megoldást. Ezek nem mindig gyors, főleg nem azonnali megoldások, viszont gyengédek velünk emberekkel, és a természettel.

Fizikai tested edzettsége, fittsége magabiztosságot és könnyedséget ad.

Ha állandóan mozgásban vagy, a felesleges kilók és a terhelő méreganyagok is elkerülnek. Lelked is felszabadultabb, ha folyamatosan áramlásban vagy.

A fizikai test szintjén minél kevesebb a felesleges méreganyag a testedben, annál könyebb a mozgás, annál kevésbbé okoz gondot például a hőség elviselése.

elég rugalmas vagy?

 

Lendülj mozgásba, míg tart a nyár!

Minél rugalmasabb vagy, minél jobban, minél könnyedébben mozdulsz most, és minél könnyebbé válik energiaáramlásod, annál könnyebb lesz az ősz és a tél.

Lendítsd mozgásba nyirokrendszeredet, nyirokkeringést serkentő masszázsainkkal:

⦿ Lympho Balance masszázs
⦿ Mángorló masszázs

Lazító, kimozgató masszázsainkkal megteheted az első lépéseket a mozgás felé. A Balance Relax és a Balance masszázs ellazítja, felkészíti izmaidat.

És ami már egyenes út a mozgáshoz, vagy hívhatjuk a lusta ember jógájának is:) – a Balance Grounding masszázs, amivel biztosan meg leszel nyújtva és alaposan át leszel mozgatva.

Végigjárhatod ezt a folyamatot, ami a mozgáshoz vezet és a végén választhatod jógaóráimat, de a jóga önmagában is alkalmas arra, hogy a folyamaton végigvezessen, akárhol is tartasz most. A jóga mozgás- és energiagyakorlatai támogatni fognak testi és lelki folyamataidban.

Várlak egyéni jógaóráimra (csak telefonos bejelentkezéssel) és októberben induló csoportos jógaóráimra. Ez utóbbival kapcsolatban hamarosan küldöm a részleteket.