Lympho-Balance masszázstanfolyam indul!

A tanfolyamon elsajátíthatod a Lympho-Balance masszázs fogásait; mozgás- és energia gyakrolatokat masszázs előtti bemelegítéshez, ráhangolódáshoz, illetve masszázs közben alkalmazható testtartáshoz; és hogy hogyan kapcsolódhatsz masszázs közben az univerzális energiához.

A nyirokrendszernek nincs saját keringése, nincs motorja, mint a vérkeringésnek a szív. Ideális esetben áramlásra készteti az aktív életmód, azaz sok-sok mozgás egész nap, minden nap. És áramlásra készteti a Lympho-Balance masszázs is.

A mozgásszegény életmód, az ülő munka, a túlsúly és a helytelen táplálkozás mind fokozzák a nyirokpangást. Ezekre a problémákra nyújt megoldást a kúraszerűen is alkalmazható Lympho-Balance masszázs, ami tökéletes kiegészítője a fogyókúráknak és a tisztítókúráknak, és minden évszakváltáskor segíti az alkalmazkodást a változásokhoz.

A Lympho-Balance masszázs egy gyengéd, kézzel végzett nyirokdrenázs, ami kellemesen ellazít és mélyen relaxál, és ebben az ellazult állapotban fejti ki hatását, indítja be a nyirokrendszer működését.

Ajánlom a Lympho-Balance masszázstanfolyamot

◉  ha gyakorló masszőr vagy és szeretnéd megtanulni a masszázs minden csínját-bínját;
◉  ha masszőr szeretnél lenni és rálépnél a masszázstanulás végtelen útjára;
◉  ha lelkes amatőrként szeretnél tenni családtagjaid egészségéért.

A tanfolyam 6 óra kiscsoportos masszázs oktatásból és 2 óra mozgás- és energia gyakorlatból áll, ezen felül hozzáférést adunk a tanfolyam és videó anyagához is, és még egy térképet is kapsz a nyirokrendszerről, hogy megkönnyítsük a gyakorlást.

További információért kattints a linkre ⬇︎

Lympho-Balance masszázstanfolyam