Mángorló masszázs illóolajokkal

A Mángorló masszázs mélyen megdolgozza a bőrt és a mélyebb szöveteket, intenzíven oldja a lerakódásokat, különösen a kritikus területeken. Az ellustult, elkényelmesedett szövetek életre kelnek az intenzív fizikai behatásra, megélénkül a vérkeringés és a nyirokkeringés, majd a felforrósodott bőrt jegeléssel edzi, rugalmasabbá téve a szöveteket.

.

Mi az a Mángorló masszázs?

A Mángorló masszázs egy holisztikus masszázstechnika, amely anatómiailag kialakított, speciális bükkfából készült eszközöket használ a masszázs hatékonyságának növelésére.

Fokozza a nyirokkeringést, így a méregtelenítés segítésével javítja az általános egészségi állapotot és alkalmas a test kontúrjának és arányainak formálására. Az eszközök lehetővé teszik a problémás területek (például comb, fenék és has) célzott kezelését, fokozzák a zsírlerakódások és a rostos cellulitisz lebontását, így a bőr elveszíti „narancsbőr” jellegét.

A technika gyors és ismétlődő mozdulatsorokból áll, a faeszközök használatát kézi masszázzsal és illóolajokkal kombinálva. A kezelést jeges bedörzsölés zárja.

Az első eredményeket már az első kezelés után érezni és látni lehet, de a legjobb eredmény érdekében kúra jelleggel hetente két-három, összesen 10-15 kezelést javasolunk.

A legjobb eredmény elérése érdekében pár táplálkozási és életmód tanáccsal is ellátunk.

.

A Mángorló masszázs előnyei

⦿ Aktiválja a nyirokrendszert
⦿ Felgyorsítja az anyagcserét
⦿ Lebontja a cellulitot
⦿ Feszesíti és tonizálja a bőrt
⦿ Ellazítja az izmokat
⦿ Elősegíti a regenerációt
⦿ Felgyorsítja az alakformálást és a fogyást
⦿ Simává teszi a bőrt
⦿ Kisimítja a dudorokat

.

A masszázs során használt illóolajokról itt írtunk bővebben.

Bejelentkezés: online vagy telefonon.