Miért nem indul be a fogyás?

Továbbra is a fogyásról és a méregtelenítésről szeretnék beszélni, hiszen mindannyian a lehető legjobb formánkat akarjuk elérni, mire megérkezik a nyár.

Tapasztalatom szerint, megfelelő testsúlyunk elérésének három kevésbé nyilvánvaló akadálya lehet. Ma az elsőre kínálok három megoldást három bónusz tippel és ajándék illóolajjal.

.

A 3 BLOKK

⦿ sejtjeink ragaszkodnak a tárolt méreganyagokhoz

⦿ saját testképünk által is sokszor egyre távolabb kerülünk valódi lényünktől

⦿ káros mintákkal akadályozzuk egyensúlyunk, egyéni súlyunk, azaz saját súlyunk megtalálását.

Ezen a héten az első pontot fejtem ki bővebben:

Biztosan ti is sokszor hallotok olyan beszámolót, hogy valaki tényleg mindent megtesz a fogyás érdekében: diétázik, rendszeresen mozog, a fogyás mégsem indul el. Természetesen itt sok minden állhat a háttérben: betegség, lelki okok vagy akár a testalkat is. Egy azonban biztos: ha a testünk telítve van méreganyagokkal, akkor teljesen jogos és biztonságos védelmi mechanizmus az agytól, hogy nem ad engedélyt a zsírsejtek lebontására.

Mi történik ilyenkor? A testünkben elraktározott méreganyagok nagy része a zsírszövetekben tárolódik. Ha túl nagy a méreganyag felhalmozódás mértéke, akár veszélyes is lehet a fogyás. A „felrobbanó” zsírsejtekből kiszabaduló méreganyaggal a test megmérgezheti önmagát.

Ezért is szükséges a test méregtelenítése, a méreganyagok megfelelő kivezetése a testből, és a nyirokutak tisztítása, hogy a felszabaduló méreganyagok mihamarabb kiürülhessenek.

.

A 3 MEGOLDÁS

Vendégeim is megerősítették, hogy az alábbi három módszer együtt minden szinten beindítja a változást:

⦿ Lympho Balance masszázs
Ez a nyirokkeringést beindító, mélyen ható masszázs gyengéden, de hatékonyan szabadítja meg testedet a méreganyagoktól és a lehető legtermészetesebb módon erősíti az immunrendszert. Ráadásul a lélek szintjén is segíti az elengedést.

⦿ Mángorló masszázs
A méregtelenítés segítésével javítja a test általános egészségi állapotát. A masszázs során használt eszközök pedig lehetővé teszik a problémás területek (például comb, fenék és has) formálását, fokozzák a zsírlerakódások és a cellulit rostok lebontását. A bőr egészségesebb, simább, ragyogóbb lesz.

⦿ Citrom illóolaj belsőleg
Adj napi 1-2 csepp citromolajat a vizedhez. Sejtszinten hat, eltávolítja a sejtekből a felhalmozott méreganyagokat és üde, friss ízt ad a víznek.

Fontos! Csak az étrend-kiegészítő minőségű illlóolajok használhatók belsőleg!

Ilyen például, amit én is használok és ti is találkozhattok vele a stúdióban a vízbe cseppentve: Young Living Lemon+ 100% tisztaságú esszenciális citrom olaj étrend-kiegészítő. Ezt az olajat merem ajánlani, mert még komolyabb laboratóriumi vizsgálatokon mennek keresztül, mint terápiás minőségű illóolajaink.

Június 10-ig minden 6 alkalmas 60 és 90 perces masszázs bérlet vásárlásakor ajándékba adunk egy Lemon+ illóolajat!

méregtelenítés - fogyás

.

+ 3 BÓNUSZ TIPP

Mert nem lehet eléggé hangsúlyozni:)

⦿ A jóga segít könnyedén beilleszteni napi rutinodba a rendszeres mozgást.

⦿ Egyél sok rostban gazdag nyers zöldséget és gyümölcsöt, így a méreganyagok és a zsír nem tud megragadni a szervezetedben.

⦿  Igyál sok tiszta vizet, hiszen csak akkor tudnak a nyirokfolyadékkal távozni a méreganyagok, ha a folyadék utánpótlás megfelelő.

.

Foglalj időpontot online vagy telefonon, akár már ma!